Hefdak voor Land Rover Defender 110

 6.000,00

Een superdegelijk licht en geïsoleerd  hefdak voor een Land Rover Defender 110

Voldoet aan de eisen van RDW en belastingdienst voor het campertarief. Elk dak wordt individueel geproduceerd, dus we kunnen met uw eigen wensen rekening houden. Tot zeven zitplaatsen op kenteken.

We kunnen het dak in elke gewenste RAL kleur leveren. De prijs is inclusief poedercoaten en montage op uw Land Rover en inclusief BTW.

Categorie: Tags: ,

Een superdegelijk hefdak voor een Land Rover Defender 110.
Ons dak is op diverse punten uniek; zo gebruiken wij als enige een geïsoleerd sandwichpaneel als dakplaat en ook een sandwichpaneel voor de bedplaat.
Hierdoor is ons dak veel beter geïsoleerd dan de andere daken op de markt, zowel bij koude als bij warmte en het scheelt ook veel in rijgeluid.
Ons dak is ook uniek van vorm, zo volgen wij vanaf de zijkant de lijn van de Defender, en hebben we aan de voorkant boven de voorruit een kleine oversteek.
Dit breekt niet alleen het aanzicht maar heeft ook diverse praktische voordelen. Zo heb je een stuk meer lengte voor je bed, meer voetenruimte en wordt de windstroming gebroken waardoor het dak heel stil is zonder vervelende suis- en fluitgeluiden die je bij veel andere daken hebt.

We leveren het dak naar wens in aluminium of verzinkt stalen versie. Elk dak wordt individueel geproduceerd, dus we kunnen met uw eigen wensen rekening houden.

Ons dak is gebouwd met betrouwbaarheid en duurzaamheid als basis, alles is eenvoudig en heel sterk uitgevoerd, zonder overbodige zaken die tijdens je reis stuk kunnen gaan. Het is tevens één van de lichtste hefdaken.

Als er een keukenblokje in de auto wordt ingebouwd komt de auto met ons dak in aanmerking voor het kwarttarief voor campers van de MRB. Je kunt dan gewoon tot  7 zitplaatsen achterin monteren en je betaalt dan nog maar één kwartaal belasting en je mag het hele jaar rijden. Zo verdien je ons dak snel terug.

We kunnen het dak in elke gewenste RAL kleur leveren. De prijs is inclusief poedercoaten en montage op uw Land Rover en inclusief BTW.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hefdak voor Land Rover Defender 110” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen